In de zomer naar het strand

Bijna iedereen houd er van om zomers naar het strand te gaan en te genieten van het zonnetje, de zee en alle andere dingen die het strand met zich mee brengt. Om bij het strand te komen is vaak een hoop nodig. Vervoer om bij het drukke strand te komen, zonnebrand, handdoekjes en een geschikt schoeisel. Om de dag te laten slagen zorg je er dus voor dat je al deze dingen inclusief je Ipanema slipper de avond van te voren al klaar liggen. Zo kun je s’ ochtends voor de drukte vertrekken en een paar uur later met je handdoekje op het strand liggen.

Bezigheden op het strand

Op het strand kun je veel verschillende dingen doen. Simpelweg zonnen is voor sommige het beste wat er bestaat op een strand dag. Andere mensen willen liever geen seconde stilzitten en proberen er een actieve dag van te maken. Er zijn een aantal bekende strand spellen zoals beach tennis of beachvolleybal. Deze spellen ontbreken bijna nooit in de strandtassen die bij geluk in april al uit de kast wordt gehaald. Voor de zonnebaders is het leuk om een goed boek mee te nemen om zo deze tijd in te delen terwijl ze op de achtergrond de spelende kinderen en het golvende water horen.

Parkeren op het strand

Om bij het strand te komen is vaak wat voorbereiding nodig. Het is namelijk vaak enorm druk op dagen waarbij de zon flink aan het schijnen is en de temperatuur aangenaam is. Hierdoor kan het voorkomen dat het nodig is om de auto een paar kilometer van het strand te parkeren. Handig is dan om goede schoenen mee te nemen voor de wandeling en bij aankomst van het strand je Reef slipper pas aan te trekken. Vergeet vooral bij het verlaten van je auto het automaat niet vol te gooien, anders eindigt de stranddag met een bon.