Hoe wordt mijn droomjurk realiteit?

Het vinden van de ideale trouwjurk kan een lastige klus zijn. U heeft een bepaald beeld in uw hoofd wat u mooi zou vinden. Maar hoe vindt u vervolgens een exemplaar dat ook werkelijk aan uw eisen voldoet? Daarnaast heeft u ook genoeg andere dingen die u moet regelen voor uw perfecte trouwdag. Zou het niet fijn zijn als u uw eigen ideale trouwjurk zou samen kunnen stellen? Zoek niet verder, dat kan! Wij bespreken vandaag een bruidswinkel die trouwjurken aanbiedt met een goede prijs-kwaliteitverhouding zodat u straks u perfect passende jurk in handen hebt, die voldoet aan uw eisen. 

Hoe werk ik mijn idee uit bij een bruidsatelier? 

Wanneer u bij dit bruidsatelier, Anastasi, op uw afspraak komt staat er koffie voor u klaar. Tijdens dit persoonlijke gesprek kunt u al uw wensen, ideeën, foto’s en schetsen delen met deze vakmensen. Met behulp van basismodellen kunt verschillende maten, stijlen en combinaties maken en verder uitwerken. Door in dit proces ook jurken te passen wordt er inspiratie opgedaan en komen er weer nieuwe ideeën tot stand. U kiest het model, de lengte (van de sleep), de wijdte, de kleuren, de bewerkingen etc. Ze hebben prachtige materialen tot hun beschikking en allerlei details die verwerkt kunnen worden. 

Vervolgstap 

Vervolgens gaan de ontwerpers aan de slag en wordt er een offerte gemaakt, zodat je weet waar je aan toe bent. Er dient vooraf 20% aanbetaald te worden. Een leuk feit is dat deze zelf ontworpen unieke trouwjurk je niet meer dat 899€ gaat kosten! Anastasi Bruidsatelier zorgt voor de stof, het ontwerp, de bewerking en de naaikosten. Vervolgens gaat uw jurk in productie, wat ongeveer 8 weken duurt. 

Nazorg

Een leuke bijkomstigheid is dat deze zaak uw bruidsjurk na afloopt kunt reinigen (€75). Zodat u straks een mooi, schoon aandenken in uw kast heeft hangen van uw goedkope trouwjurk van uitstekende kwaliteit