Een goede kwaliteit haardroogkap

Kappersbehandleing

Een van de dingen die niet weg te denken zijn uit de salon is een haardroogkap. Kapsalon Meubilair is een heel goed bedrijf voor al je meubilair in jouw kapsalon. Dit meubilair is van hoge kwaliteit en ze hebben een enorm aanbod aan verschillende meubels zoals: spiegels, balies, werkwagens, wasunits en nog veel meer. De haardroogkappen die ze hebben zijn heel uitgebreid. Ze beschikken over verschillende standen, regelbare temperatuur en tijdschakelaar om het perfecte haar te realiseren voor de klant. Verder hebben ze staande en hangende versies van deze haardroogkappen. 

Kappers materiaal

Specialisten

Alle producten die ze verkopen zijn uitgekozen door specialisten. Deze mensen hebben heel wat ervaring in hun vak en weten precies wat goed is en wat er beter kan aan de producten. Verder is het zo dat ze echt mensen in het bedrijf hebben zitten met een achtergrond als kapper. Ze werken samen met allerlei kapsalon inrichters, groothandels en fabrikanten om te zorgen dat jij de beste kwaliteit meubels krijgt voor een zo laag mogelijke prijs. Verder is het zo dat bijna alle meubels op voorraad leverbaar zijn, hierdoor hoef je niet lang te wachten totdat je bestelling aankomt en kan gaan genieten van je nieuwe meubels.

Kappersmateriaal

Aanbiedingen

Op de website van Kapsalon Meubilair hebben ze naast alle artikelen ook een pagina staan met alle acties die er op het moment actief zijn. Deze kortingen zijn heel breed. Soms krijg je 10% korting en andere keren krijg je 50% korting, dit verschilt per product.