Zonnebrillen bedrukken

De lente breekt aan, het zonnetje komt door dus het wordt weer tijd om de zonnebril uit de kast te halen. De zonnebril is hard nodig als de zon schijnt. Of u nou in de auto zit, op het strand ligt of gezellig in de tuin zit, de zonnebril is een must! Maar weet u wat mooier is dan een normale zonnebril? Een zonnebril met het logo van uw bedrijf. Op deze manier is het bereik enorm groot, en dat voor maar een kleine investering. U kunt de bedrukte zonnebrillen weggeven op een beurs of weggeven aan uw werknemers of zakenrelaties. Zo geeft u niet alleen een leuk cadeau maar ook promotiemateriaal voor w bedrijf. Meer weten? Lees dan snel verder.

Ons aanbod

Wilt u uw zonnebril laten bedrukken? Zonnebril-bedrukken biedt u een ruim aanbod van verschillende soorten zonnebrillen. Een aantal voorbeelden van ons aanbod zijn de Piloten Zonnebril, Dames Zonnebril, Trendy zonnebril, Klassieke zonnebril en Metallic Zonnebril. Al onze zonnebrillen zijn voorzien van het ‘UV400’ label, oftewel ze bieden 100% UV-bescherming. Tevens kunt u bij veel modellen kiezen uit diverse kleuren zoals rood, groen, blauw of wit. Goedkoop zonnebril bedrukken? Al onze modellen kunnen worden bedrukt voor een gunstige prijs! Klik op de link hieronder voor een overzicht van onze zonnebrillen:

De mogelijkheden

Uw zonnebril bedrukken? Wij bieden u de mogelijkheid voor diverse soorten bedrukking. U kunt uw zonnebril laten bedrukken met 1, 2, 3 of 4 kleuren, afhankelijk van uw logo of tekst natuurlijk. Liever onbedrukte zonnebrillen? Dat is ook mogelijk bij zonnebril-bedrukken! Dankzij ons brede assortiment zit er altijd wel wat voor u tussen. U kunt de pootjes laten bedrukken, een design plaatsen op de binnen- of buitenkant van de zonnebril of een design plaatsen op de glazen. Voor onze metalen zonnebrillen bieden wij de mogelijkheid om de bril te laten graveren. Ze zonnebrillen worden standaard geleverd met schoonmaakdoekje, brillenkoker en etui!