Zijn boots ook voor mannen?

Of je nu een motor hebt of niet, een paar boots kunnen een uitstekende aanvulling zijn op je garderobe. Typisch met een lage hak en gespdetails, zien motorlaarzen er stoer en edgy uit. Voor de perfecte outfit voor motorlaarzen kun je een paar combineren met een donkere skinny jeans en een neutraal T-shirt. Maak dan je bikerlook compleet met een zwart leren jack . Het is de perfecte outfit voor het weekend of een avondje uit aan de bar.

Hoe heren best boots dragen

Bij het kiezen van een paar boots zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Je nieuwe schoenen moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook goed passen, comfortabel aanvoelen en duurzaam zijn. Maar let vooral op deze stijltips/

  • Kies de juiste stijl boots die bij uw gewenste look passen.
  •  Combineer relaxte laarzen, zoals werklaarzen met een spijkerbroek en een t-shirt voor een casual look.
  • Om een ​​nette outfit te creëren, selecteert u verfijnde laarzen, zoals Chelsea-laarzen, en combineert u ze met een broek, een overhemd met knopen en een blazer.
  • Bereik een stoer en ruig uiterlijk met laarzen door motor- of gevechtslaarzen te kiezen en ze te combineren met een donkere spijkerbroek en een leren jas.
  • Zorg ervoor dat je je laarzen schoon houdt om te voorkomen dat ze er onverzorgd of rommelig uitzien.

Welke kleur past bij alles?

Als je op zoek bent naar one-boot-fits-all paar, kies dan voor zwart of donkerbruin. Deze keuze hangt echter af van hoe jouw garderobe er al uitziet. Als je veel zwarte, witte, grijze en neutrale kleuren hebt, ga dan voor een paar zwarte laarzen, want deze passen het beste. Aan de andere kant, als je lichtere tinten en kleuren draagt, zal een bruin paar beter passen omdat het kleur wat zachter is.