Welke jurk trek ik aan?

Voor iedereen wel herkenbaar, zo’n dag waarbij je geen idee hebt wat je aan wilt trekken en alles wat je probeert is het net niet. Dan volgt het klagen over dat er niks in de kast ligt en wat je hebt is gewoon helemaal niks meer. Met deze tips heb je zonder te veel moeite toch een hele leuke outfit.

Kies voor een jurk

Het is je ding of je bent er totaal niet van, maar laten we eerlijk zijn, een jurk van Moss Copenhagen is toch een hele simpele manier om er zonder al te veel moeite er toch stijlvol bij te lopen? Het is één kledingstuk wat je aan trekt en je bent eigenlijk gelijk klaar om te gaan. In de zomer kun je lekker met blote benen, als je je hier comfortabel bij voelt natuurlijk en anders kun je het altijd combineren met een panty. Ook voor de panty kun je er dan voor kiezen om er eentje te dragen die leuk patroontje heeft. Deze moet je natuurlijk wel in je garderoberek hebben hangen!

Investeren mag

Moeiteloos een ‘simpele’ jeans en top bij elkaar graaien uit je kast is snel gedaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om een basic item uit je kast te halen en dit te combineren met een aparter item. Denk bijvoorbeeld aan een kledingitem van Numph die net wat specialer is door bijvoorbeeld de kleur of de pasvorm. Dit kan gelijk een andere draai aan je outfit geven.

Blijf dicht bij jezelf

Kleding kan iets zijn waar je je ei in kwijt kunt en daarmee iets heel persoonlijks zijn. Voor sommige mensen is kleding een onderdeel van hun persoonlijkheid en daarmee uitstralen wie zij zijn. Ze zijn zichzelf. Je kunt merken dat wanneer je iets draagt waar je je comfortabel in voelt, je dit ook uitstraalt. Als je bijvoorbeeld iets nieuws probeert en eigenlijk helemaal niet zo goed weet of het wel je ding is, dan ben je hier toch vaak sneller mee bezig dan wanneer je weet dat wat je aan hebt je ook echt iets goeds doet. Blijf dus bij wat je zelf mooi vindt. Is dit een luxere stijl of juist een simpelere stijl? Maakt niet uit. Trek aan waar jij je fijn bij voelt en je zult merken dat je straalt, alleen al omdat je jezelf bent.