Twijfel of je campings in Istrië moet boeken? Laat deze bezienswaardigheden jou overhalen

campings istrie

Als je een vakantie wil boeken in Istrië is het altijd handig om te kijken naar campings Istrië. Een camping zorgt immers voor een plezierige ervaring. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je nog nooit op een camping bent verbleven, maar altijd liever in een hotel verblijft tijdens je vakanties. Een camping kan dan een wat andere ervaring zijn, maar niet per se minder leuk. Lees verder en laat de volgende bezienswaardigheden jou overhalen om een camping in Istrië te huren als verblijf tijdens jouw vakantie en wie weet wil je nooit meer anders dan in een camping verblijven tijdens je vakanties. 

campings istrie

Pula en zijn amfitheater 

Pula is een van de grootste steden die je kan vinden in Istrië. Het is een plek die zich aan de kust bevindt. Dat betekent dus dat je kan genieten van een heerlijke strandwandeling aan het water, maar je kunt er ook heel leuk winkelen. Daarnaast is het ook mogelijk om het amfitheater te bezoeken. Het amfitheater is jaren geleden gebouwd door de Romeinen en heel af en toe worden er ook nog eens voorstellingen gegeven in het amfitheater. Wanneer je dus op vakantie gaat in Istrië in de zomer en campings Istrië hebt weten te vinden, dan is het amfitheater in Pula dus zeker het bezoeken waard. 

Het oude havenstadje Umag 

Mocht Pula en zijn amfitheater jou nog niet overgehaald hebben, dan is dat geen probleem. Istrië kent namelijk nog veel mooie plekken. Zo heb je het oude havenstadje Umag die je ook nog kan gaan bezoeken wanneer je op vakantie wil gaan in Istrië. Het is een hele oude havenstad die omringd is door alleen maar blauw water. Het is wat kleiner dan dat je misschien gewend bent, maar er zijn leuke paden te vinden voor toeristen waar jij op kunt wandelen. Het is daarnaast ook mogelijk om heerlijk te gaan zeilen of te gaan duiken.

Kies voor Istrië als je volgende vakantiebestemming en huur gelijk een camping om de prachtige bezienswaardigheden van Istrië te ontdekken.