Schooltas heren

Kiezen die bij je past

Een schooltas is handig om te hebben. Je dient immers iedere schooldag weer van alles mee te nemen naar school zoals boeken en schriften, een laptop, een lunchtrommel enzovoort. Om ervoor te zorgen dat je de juist schooltas heren uitkiest bekijk je het beste eerst goed wat je zoal meeneemt op een normale schooldag.

Kleine of grotere tas

Houd er altijd rekening mee naar welke school je gaat. Voor het basisonderwijs hoef je niet zoveel mee te nemen als voor het middelbaar onderwijs of voor vervolgopleidingen. Dan kun je dus ook prima vooruit met een wat kleiner exemplaar. Dien je dagelijks meer mee te nemen dan kies je het beste een tas waar alles in past en die stevig genoeg is om alles in te dragen.

Met de juiste filters maak je de keuze makkelijker

Als je het zelf moeilijk vindt een geschikte tas te kiezen kun je op de website van Little Green Bag filters instellen om de keuze wat eenvoudiger te maken. Zo geef je eerst aan naar wat voor model schooltas je op zoek bent. Vervolgens kun je een bepaald merk kiezen. Vaak wordt er voor dezelfde populaire merken gekozen. Daarna geef je aan wat de inhoud dient te zijn. Indien je een laptoptas zoekt kun je het formaat in inches aangeven. Ook geef je aan wat de tas mag kosten en welke kleur je zoekt. Tenslotte kun je aangeven van wat voor materiaal de tas gemaakt dient te zijn.

Kleiner aanbod maakt het makkelijk te kiezen

Als je alle filters hebt gebruikt krijg je alleen nog maar de resultaten in beeld die daarbij passen. Op die manier wordt het aanbod weliswaar kleiner maar wordt de keuze makkelijker en hoef je niet meer alle tassen die er zijn te bekijken.