Persoonlijke kleurenanalyse Utrecht

Sinds ik bij Único een kleurenanalyse Utrecht heb laten doen weet ik welke het beste bij mij past. Omdat ik altijd heel erg druk ben met het maken van kleding voor mijzelf, is het voor mij van groot belang of ik hiervoor rood, blauw of zwart ga gebruiken. Doordat ik naar  Único ben gegaan weet ik nu dat ik beslist geen rood of blauw moet nemen. Groen staat mij het beste en een combinatie van oranje en zwart is mijn beste combinatie. Je krijgt na afloop een compacte kaart mee om zo te weten welk contrast het beste bij mij past.  

Geweldige combinatie

Omdat ik dus altijd met de styling van mijzelf bezig ben en hiervoor dus een kleurenanalyse Utrecht heb laten maken, weet ik nu wat het beste bij mij past. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om eens hier langs te gaan, vooral wanneer je een andere huidskleur heb. 

Inmiddels heb ik mijn kledingkast alweer aardig vol, door mijzelf gemaakt. Eigenlijk ben ik best wel trots op  mijzelf, vooral omdat ik al jaren niet meer in de stad ben geweest om kleding te kopen. Vaak ben ik alleen naar de markt gegaan om mooie stoffen te kopen en daar ben ik best wel trots op.