Nieuwe laarsjes met hakken besteld!

Ik ben een grote fan van mijn nieuwe laarsjes met hakken! Deze heb ik namelijk voor enkele dag terug besteld en sindsdien zeer tevreden. Normaliter bestel ik altijd laarzen zonder hakken, echter wilde ik eens wat anders zien te vinden. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet, overigens vindt je online meer laarzen als in de winkel. Zo ben ik namelijk terecht gekomen op de website van La Strada. Hier is het mogelijk om diverse laarzen of schoenen te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Aangezien zij voordeliger zijn als wat ik elders had gezien was ik al verkocht.

laarsjes met hakken

Diversiteit

Of dat je voor sneakers gaat of je kiest suède laarzen maakt niet uit. De prijs blijft alsnog aan de lage kant! Mij viel direct op dat hier voldoende schoenen en laarzen in het assortiment te vinden is. Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk dat ik hier mijn laarzen ga bestellen. Ik heb ervoor gekozen om de zwarte laarsjes met hakken te bestellen. Zwarte laarzen past wat dat betreft overal bij. Hierdoor heb ik een bestelling geplaatst en nog geen dag later heb ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen.

laarsjes met hakken

Trouwens, ook als je opzoek bent naar leuke pumps welke je kan dragen tijdens het werk kan je hier vinden! Wat ik in ieder geval wel weet is dat ik hier vaker een bestelling zal plaatsen. Voorlopig heb ik mijn laarzen waar ik enorm veel plezier mee beleef.