Monique’s Hairstudio, een kapsalon in Hoofddorp

kapsalon Hoofddorp

Eindelijk een goede kapsalon in Hoofddorp gevonden die van de laatste trends op de hoogte is. Wat is het tegenwoordig toch moeilijk om een zaak te vinden waar niet alleen kwaliteit maar ook de service in een zeer hoog vaandel staat. Voorheen ging ik naar een zaak, waar ze alleen maar het zogeheten bloempot kapsel konden knippen. Als ik om een ander model vroeg keken zij mij aan of dat ik Chinees sprak, hier wilde ik dus beslist niet meer heen gaan. Het is wel de bedoeling dat je na een bezoek aan zo een salon er beter uit gaat zien en dat was hier zeker niet het geval.  kapsalon Hoofddorp

Wat een geweldig model!

Nadat ik voor de zoveelste keer met een grote teleurstelling naar huis was gegaan, ben ik op zoek gegaan naar een andere kapsalon in Hoofddorp. Al snel kwam ik op de site van Monique’s Hairstudio terecht en dat zag er al goed uit. Hier heb ik een afspraak gemaakt en ik kan je zeggen dat het een wereld van verschil was. Al bij binnen komst in deze gezellige zaak, proefde je de gezellige sfeer. Nadat ik vriendelijk werd ontvangen is de kapster aan de slag gegaan. Het resultaat is verbluffend!