Leuke schoenen in Venlo te koop

Het mooie weer komt eraan en dat is voor mij een goede reden om schoenen Venlo te gaan kopen. Omdat ik best wel moeilijke voeten heb wil ik wel goed schoeisel hebben. Met goed schoeisel bedoel ik instappers of modellen met hakken die langer mee gaan dan een maand. Voor een tijd terug had ik een paar laarzen gekocht. Op het eerste gezicht leken mij dit lekker zittende laarzen, maar de problemen begonnen al na één week. Behalve dat mijn  voeten heel erg branderig aanvoelden, begonnen de laarzen na een dag aan te hebben gehad ook te stinken.  

Een leuk paar stappers kunnen kopen

Via Geven Schoenenmode heb ik een leuk paar schoenen in Venlo kunnen kopen. Behalve dat ik weet dat je hier goede merken kan kopen is de kwaliteit ook bijzonder goed. Over merken gesproken wat, dacht je van de volgende merken:

 

  • Stokton
  • Zinda
  • Angie en Floris van Bommel

 

Ook aan de heren is gedacht en die kunnen hier ook goed slagen voor een paar mooie instappers en riemen, tevens ook van een bijzonder goed merk, zoals:

 

  • Floris van Bommel
  • Magnanni
  • Giorgio

 

Ondertussen staan mijn nieuwe aankopen al in mijn kast te pronken. Het wachten is nu nog op het mooie weer, want met open slippers te gaan lopen daar is het nu nog te koud voor.