Kleding rekken

Kledingrekken bieden een flexibele oplossing voor kastruimte in het huis of in een kledingzaak. Veel confectierekken zijn ontworpen voor gemakkelijk transport. Ze besparen kostbare vloeroppervlak met behoud van een stijlvolle look om uw kleding te presenteren. Klik hier om kledingrekken te kopen.

Flexibel, duurzaam en aantrekkelijk

Er is een brede selectie aan kledingrekken in de handel, voorzien van vele opties, maten, vormen en stijlen.

De meeste kleren rekken voorzien van een van de twee basisontwerpen met een enkele of dubbele hanger. Kledingrekken met één hanger bieden een grotere ruimte, zodat ze een ideale keuze zijn voor lange kledingstukken zoals jassen en jurken.

Dubbele hangrekken zijn een betere keuze voor blouses, shirts of broeken.

Sommige combineren enkele en dubbele ontwerpen met planken en lades voor extra opslag. Dit is een uitstekende oplossing voor het opslaan van verschillende soorten kleding en accessoires in uw winkel.

Een uitgebreid gamma

Wie confectierekken wil aankopen, voor thuis- of professioneel gebruik, zal graag investeren in duurzaamheid. Variërend van gestandaardiseerde tot stijlvolle confectierekken, kijkt u best bij aankoop of ze sterk gelast en goed verchroomd zijn en of de buizen dikwandig en sterk zijn.

Kledingrekken bieden opties : uittrekstangen en stevige wielen, een breed gamma aan kleuren, tussen stangen, verstelbaar in de hoogte….daarom hier een overzicht aan variaties:

Transportrekken

Stevige rekken zijn overal rondom gelast. De handvatten en extra grote wielen zorgen voor gemakkelijk transport in een vrachtwagen of een magazijn. Deze transportrekken vervoeren makkelijk een rek vol kleding over oneffen oppervlakten.

Textielstaanders

Deze confectierekken kunnen veel gewicht dragen en nemen weinig plaats in. Ze zijn geschikt om uw klanten veel kledij te laten zien op een klein oppervlak. De staanders werken vooral in de hoogte.