Kies eens voor het onbekende

Voor de pandemie, het klinkt nu net alsof ik zestig jaar oud ben, ben ik een dag naar Walibi geweest. Het was een heerlijke zomerdag en iedereen droeg daar T-shirts. Wat ik niet wist was dat er een dresscode was die dag. Elke tiener die in dat park rondliep droeg namelijk een witte Basic-T van Levi’s. Het was alsof ze allemaal hadden besloten om die dag hetzelfde aan te trekken. Er was geen enkele tiener die dag in het park die zich met zijn of haar kleding onderscheiden. Halverwege de dag ben ik shirts gaan tellen en, volgens mijn zestig jaar oude geheugen, telde ik die dag 43 dezelfde shirts. Lijkt het je niet verschrikkelijk om constant iemand in jouw kleding te zien. Mij wel, daarom wil ik het graag vandaag met jullie hebben over Toral, een merk dat ik heb gevonden op Van Arendonk.

 

Koop eens nieuw en onbekend

Als je nooit van Toral of van Van Arendonk heb gehoord neem ik je dat niet kwalijk. Van Arendonk en Toral zijn namelijk niet heel bekend in Nederland, zeker niet vergeleken met de H&M. Van Arendonk is een super goede webshop waar je kleding en schoenen, zoals Toral, kan vinden die je niet in Walibi ziet. De merken die ze daar verkopen zijn namelijk relatief onbekend. Neem nu een merk als Toral. Ik heb even rondgekeken bij Van Arendonk en ik zag dat Toral echt supermooie schoenen maakt. Als ik de kwaliteit mag inschatten denk ik dat ze niet onderdoen voor Nike. Het jammere is dat niemand ze kent. Dit probeer ik tegen te gaan. Laatst heb ik zelf een paar Toral schoenen besteld. Ik weet zeker als ik er straks op loop dat ik niemand tegen ga komen die mijn schoenen ook heeft. Als helemaal niet in Walibi.

 

Wees uniek

Ik snap niet waarom niet meer mensen op websites zoals Van Arendonk winkelen. Ik raak altijd verveelt als ik op de ‘normale’ webwinkels winkel want ze hebben altijd hele veilig kledingstukken. Op een alternatievere website zoals Van Arendonk vind je weer eens iets nieuws. En dat is toch het hele punt van winkelen? Mijn nieuwe Toral schoenen heb ik alleen maar gevonden door in de zoekmachine iets verder te kijken dat mijn neus lang is. Ik wil jullie graag uitdagen om ook hetzelfde te doen. De volgende keer als je gaat winkelen, klik dan iets verder dan de eerste zoekresultatenpagina. Misschien vind je wel mijn Toral schoenen. Als je mij dan op mijn Toral schoenen tegenkomt in Walibi moet je niet boos naar mij kijken. Bij deze weet je dat tenminste één iemand ze ook heeft.