Keycord kopen? Zet je bedrijf in de spotlight

Bij veel bedrijven zie je de medewerkers er mee lopen: een keycord. Deze handige koord hangt om de nek en zorgt ervoor dat de sleutel of loper altijd binnen handbereik is. Vaak hebben de keycords ook een bedrukking. Het is dan ook zeer goed mogelijk om voor jouw bedrijf keycords te laten bedrukken met je bedrijfslogo en slogan. Deze keycords kun je bijvoorbeeld uitdelen onder je personeel, maar ook cadeau doen aan zakenrelaties of aan anderen geven tijdens een evenement of bedrijfsfeest. Een keycord is een leuke en unieke manier om jouw bedrijf of evenement te promoten.

Een keycord kopen doe je gemakkelijk en snel online. Het grote voordeel is dat je direct grote hoeveelheden kunt bestellen waardoor je altijd goed voorzien bent. Vooral wanneer je in wilt kopen voor evenementen is het handig om direct grote aantallen te kunnen bestellen. Hoewel je denkt dat een keycord misschien niet goed opvalt is niets minder waar. Wanneer je kiest voor opvallende kleuren en een duidelijk geprint logo kun je jouw bedrijf of evenement zeer goed promoten.

Een keycord kopen doe je zo

Het bestellen van de keycords is eenvoudig. Je kunt een materiaal en soort kiezen van de keycord: zo kun je onder andere kiezen voor full color, zeefdruk of een ecologische variant. Je bepaalt zelf wat je erop wilt laten drukken: de rest wordt voor je geregeld. Het aanvragen van een offerte werkt net zo makkelijk. Zo krijg jij de juist hoeveelheid keycords op tijd bij jou geleverd.