Hippe Mensjes Kinderkleding

gel nagels

Een leuke winkel waar je trendy en kwalitatief goede kinderkleding kan kopen is Hippe Mensjes. Zij hebben een groot aanbod aan verschillende merken kinderkleding. Hippe Mensjes heeft twee vestigingen, een in Apeldoorn en de andere in Ede.  Maar ook op de website www.hippemensjes.nl wordt alle kleding die in de rekken hangt online aangeboden.

Een van de bekende namen die in de winkel hangt is het Z8 merk. Dit is een merk van Nederlandse bodem dat enorm populair is in Nederland en België.

Z8 begon in 2004 als klein merk dat zich richtte op het produceren van een kleine collectie baby shirts. Dit waren basic shirts in slechts 5 kleuren. Dit concept sloeg zo ontzettend goed aan dat de makers besloten om de collectie iedere 6 maanden uit te breiden. In 2008 werd zelfs een volledige kinderkledinglijn voor jongens en meisjes gepresenteerd. Deze lijn werd met evenveel enthousiasme ontvangen als de babycollectie. Zo werd Z8 in zeer korte tijd een grote speler op de markt. Bij Hippe Mensjes verkopen ze Z8 Newborn, Z8 Babykleding en Z8 Kinderkleding 

Kinderkleding Sale

Kinderen groeien jammer genoeg vaak snel weer uit de kleding die net is aangeschaft. Om een beetje verlichting in de portemonnee te geven, bieden ze bij Hippe Mensjes vaak al afgeprijsde artikelen aan. Maar aan het eind van het seizoen is er een grote kinderkleding sale. Hier worden de kledingstukken uit de winkel die plaats moeten maken voor de nieuwe collectie tegen hoge kortingen aangeboden. Soms loopt deze wel op tot 70 %!

 Zwemkleding

Naast gewone kinderkleding, vind je in deze winkel ook zwemkleding voor kinderen. De nieuwste modellen met de mooiste kleuren en prints. Ook in de collectie voor zwemkleding is de keuze uit verschillende topmerken weer enorm. Kwaliteit en comfort staat voorop, dus zeker de moeite waard om deze winkel een bezoek te brengen en je kind in een hip en trendy outfit te steken!