Het nut van een leeslamp bij het bed.

Creëer voor de slaapkamer een warme en gezellige sfeer door aan elke kant van het bed een leeslampje te installeren. Zo kan iedereen ’s avonds ontspannen zonder de ander te storen. Leesliefhebbers zullen een oriënteerbaar model kiezen om hun boek goed te verlichten en de rest van de kamer in het donker achter te laten. Handig als je moeite hebt om in slaap te vallen, het bedlampje is onmisbaar in een slaapkamer. Het licht dat het produceert is minder agressief dan dat van bijvoorbeeld een vering. Zo wordt voorkomen dat een slaap bevorderende atmosfeer wordt verbroken.

Een leeslamp bij het bed is essentieel voor een paar waarin de echtgenoten niet hetzelfde levensritme hebben. Wie eerder opstaat, gebruikt zijn lamp om aan te steken en zijn kleren te pakken zonder tegen de muren te botsen. De ander kan rustig blijven slapen zonder last te hebben van het licht. Omgekeerd zullen degenen die later naar bed willen gaan en genieten van een moment van lezen, het waarderen om een ​​lamp aan hun zijde te hebben.

De leeslamp is ongetwijfeld het ideale licht voor wekkers. Dankzij de zachte verlichting wennen onze ogen langzaam weer aan het licht. Maak ze ’s morgens vroeg niet brutaal met agressief licht als we net een lange tijd in het donker hebben doorgebracht. Wat is er onaangenamer als een wekker?

Een constante metgezel

De bedlamp kan een trouwe metgezel zijn in tijden van slapeloosheid. Het begeleidt onze nachtelijke bezigheden zoals lezen en voorkomt dat we het comfort van ons bed opgeven. Zo hebben we een betere kans om terug te vallen in de armen van Morpheus. Omgekeerd stelt een leeslamp als bedlamp ons in staat wakker te blijven als we dat willen. Wil je bijvoorbeeld in je hele slaapkamer een film of serie kijken zonder in slaap te vallen, laat je lamp dan aan. Het zachte licht houd je wakker zonder het kijken naar je aflevering in de weg te staan.