Waar kan je een goede kapper in Leiden vinden?

goede kapper Leiden

Wanneer jij op zoek bent naar een goede kapper in Leiden, dan ben je bij Pico Bello aan het juiste adres. Behalve dat zij hier op de hoogte zijn van de allerlaatste trends, kunnen mannen, vrouwen en kinderen hier terecht. Vaak is het moeilijk om een afspraak te maken bij de kapsalon, maar hier is het zelfs mogelijk om op de zondag een afspraak te maken. Voor ons gezin is dat een ideale dag om naar deze kapsalon te gaan. Tussen 11.00 en 17.00 uur kan je hier terecht, maak voor de zekerheid dan wel even een afspraak.  goede kapper Leiden

Een zeer goede kapper in Utrecht is Pico Bello

Voor aankomende zondag hebben wij weer een bezoek aan Pico Bello op de kalender staan. Samen met onze twee kinderen was het weer tijd om onze haren te laten knippen. Mijn man wilde deze keer iets heel anders met zijn haren doen, maar wat precies daar was hij nog niet uit.

Om 12.00 uur hadden wij deze afspraak staan en wij waren precies op tijd. Eerst hebben wij de kinderen maar laten knippen, want die kunnen dan alvast naar huis gaan. Inmiddels zien wij er allemaal weer stralend uit. Mijn man heeft een zeer trendy look gekregen, echt geweldig.