Floris van Bommel bij To Be Dressed

Kennen jullie de website To Be Dressed al? Ge-wel-dig! Ik kwam er laatst achter dat ze nu ook Floris van Bommel bij To Be Dressed hebben en dat is het favoriete merk van mijn man. Het was afgelopen week vader dag en je snapt het al wel, ik heb mooie nieuwe Floris van Bommel schoenen voor hem gekocht. Wanneer hij nou zo verzot is geraakt op dit merk weet ik niet meer, maar ik weet wel dat ‘ie al zeker tien jaar onafgebroken alleen maar van Bommel schoenen heeft. Mijn man heeft een goede smaak en dat vind ik erg leuk. Een man die z’n best doet! Hij zegt zelf ook altijd dat hij het fijn vindt om er leuk uit te zien. Hij was natuurlijk erg blij met de schoenen, ik had ze binnen een week al binnen.

log

To Be Dressed

Ik moet zeggen dat ik al vaker kleren koop op de website, vooral ook voor de kinderen, en daardoor heb ik dus nooit geweten dat Floris van Bommel bij To Be Dressed zit. Ik kwam er eigenlijk uit nieuwsgierigheid achter, omdat ik gewoon even ging kijken wat ze voor de mannen te bieden hadden. En zo kwam eigenlijk direct het idee een cadeau te kopen voor mijn man. Naast dat hij het zelf leuk vindt om er leuk uit te zien, heb ik dat natuurlijk ook in mij zitten, en hij hecht daar ook veel waarde aan. Zo kan hij mij ook vaak verrassen met leuke cadeautjes.