Fabienne Chapot kleding

Fabienne Chapot kleding

Je wilt natuurlijk leuk voor de dag uitkomen. Je bent op zoek naar inspiratie. Je wilt iets anders proberen. In deze artikel gaan we het merk Fabienne Chapot onder de aandacht brengen.

Over het merk

Het Fabienne Chapot is opgericht in 2006 in Amsterdam. Vind je handgemaakte items stoffen mooi? Ben je een grootte fan van prints? Dan ben je bij dit merk aan het goede adres. Het modemerk heeft handgemaakte prints, veel kleuren en maakt gebruik van de vrouwelijk vorm. Het merk heeft een chique uitstraling. Het modewerk was begonnen met het verkopen van tassen en schoenen. In 2016 is het merk begonnen met het verkopen van kleding. Het hoofdkantoor is in Amsterdam.

Het merk lanceert twee collecties per jaar. Je kunt kleding van het merk online kopen. Het merk heeft zelf vier boutiques. Er zijn ook verschillende andere winkels waar je het merk kan kopen. Maar ook bij verschillende andere verkooppunten.

Fabienne Chapot kleding

Laten zien wie je bent

De kleding van het modemerk helpt jou om te laten zijn wie je bent. Je mag jouw eigen en unieke stijl laten zien. Voor iedere type vrouw met een eigen stijl, kun je wel een mooi kledingstuk van het merk vinden. Je kunt gaan voor een gebloemde jurk van het merk. Of wacht dacht je van een mooie top met uitlopende mouwen?

Boodschap van het merk

Met de kleding van het merk, lat je niet alleen zien wie je bent. Je ziet er ook goed uit. Je kunt voor iedere gelegenheid zeer mooi en kwalitatief hoogwaardige kleding van het merk aandoen. Het merk staat voor eigenheid en originaliteit. Het merk haalt erg veel inspiratie uit vintage, oude films en uit iconische vrouwen. De inspiratie kan erg goed vertaald worden naar de moderne tijd door het merk.

Fabienne Chapot kleding daar mag je in gezien worden!