Een nieuwe jas

Op het moment dat je een nieuwe jas wilt kopen kun je kiezen uit veel verschillende merken. Wanneer je op zoek bent naar een jas van een hoge kwaliteit en met een goed comfort, dan is het een cp company jas zeker aan te raden. Dit merk heeft Italiaanse roots en staat bekend vanwege zijn goede kwaliteit en goede comfort die alle kledingstukken van het merk aanbieden. Het merk is opgericht in 1971 door de bekende Italiaanse mode ontwerper Massimo Osti en hij heeft verschillende toepassingen gedaan in de kledingstukken om ze de allerbeste kwaliteit en de beste uitstraling te geven.

Veel modellen

Op de dag van vandaag kun je nog steeds een cp company jas aanschaffen die gebaseerd is op het eerste model dat ooit is gemaakt. In 1988 lanceerde het merk namelijk de bekende mille miglia jacket wat ook wel bekend staat om de naam van goggle jacket. Deze jas werd een enorm succes en werd door veel coureurs aangeschaft. Dit omdat zij tijdens het rijden van hun race een goed zicht moesten hebben en hier vroeger een muts voor droegen met een bril. Echter wat dit niet praktisch en wilde de mode ontwerper een jas maken waarin deze bril al geïntegreerd zou zijn. Hierdoor werd het racen een stuk praktischer. Daarnaast heeft deze bril een anti reflecterende coating, en is hij dus ook als zonnebril te gebruiken. Tot op de dag van vandaag is het mogelijk deze jas aan te schaffen.

Meer modellen

Een cp company jas kun je op dit moment aanschaffen in veel verschillende modellen. Op het moment dat jij bijvoorbeeld op zoek bent naar een mooie tussenjas, is het een aanrader te kiezen voor een soft fleece jacket. Ben je op zoek naar een lekkere warme winterjas waar je jaren mee kunt doen, dan is een donsjas van het merk zeker een goede keus. Het merk heeft een groot aanbod aan veel verschillende modellen in diverse fits.