Een bijzondere collectie vingerafdruk sieraden bij UitvaartUniq.nl

Met meer dan 350 diverse assieraden hebben wij een van de mooiste assieraden collectie van Nederland en België. UitvaartUniq.nl is een van de grootste online aanbieders van uitvaartartikelen met in totaal meer dan 2.500 uitvaart gerelateerde producten, grotendeels betreffen dit urnen en assieraden, maar ook prachtige gedenkmonumenten en grafdecoratie items kunt u bij ons direct online bestellen, altijd tegen een scherpe & eerlijke prijs. Binnen onze assieraden collectie vindt u tevens een zorgvuldig samengesteld vingerafdruk sieraden assortiment. Hier willen wij u graag wat meer over vertellen.

UitvaartuniQ

Naast een grote diversiteit in type, vormgeving, ontwerp, aanwezigheid van de vingerafdruk print en materiaalsoorten, zijn er ook diverse soorten sieraden waar u uit kunt kiezen. Er zijn vingerafdruk hangers, vingerafdruk ringen en vingerafdruk armbanden. Wij begrijpen als geen ander dat een vingerafdruk sieraad een persoonlijke tastbare herinnering betreft. U draagt de vingerafdruk van uw overleden dierbare – evenals de herinneringen aan uw dierbare – daadwerkelijk met u mee. Wat uw voorkeuren en wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van een passend sieraad. Met een prachtige collectie vingerafdruk sieraden van zilver & goud, eventueel gedecoreerd met zirkonia en diamant(en), is de kans groot dat u een aansprekend sieraad vindt bij UitvaartUniq.nl.

Speelt u met de gedachte om een vingerafdruk sieraad te bestellen? Dan is het verstandig om dit samen met uw uitvaartbegeleider te bespreken. Veelal zorgt de uitvaartbegeleider ervoor dat er een vingerafdruk wordt afgenomen. Voor het afnemen van vingerafdrukken van een ‘levend persoon’ moet de betreffende persoon zelf toestemming geven. In het geval er sprake is van een overlijden, dienen de nabestaanden (erfgenamen) toestemming te geven. U kunt gebruik maken van een inktkussen, waarbij de vinger op het inktkussen wordt geplaatst om de vingerafdruk af te nemen, maar ook kunt u gebruik te maken van was, waarbij de vinger in de verwarmde was gedrukt kan worden. Nadeel is de kwetsbaarheid van deze afdruk (t.o.v. de inktmethode). Indien u gebruik maakt van was, is deze vingerafdruk beperkt houdbaar. Vandaar adviseren wij het gebruik van siliconen. Deze afdruk is namelijk onbeperkt houdbaar.

Wat uw wensen ook zijn, een vingerafdruk sieraad van zilver & goud bij UitvaartUniq.nl is van topkwaliteit, zorgvuldig afgewerkt en Eerlijk geprijsd.