Deze kledingstukken heeft iedere man nodig

t-shirt man

Er zijn altijd enkele kledingstukken die iedere man nodig heeft om altijd een goede outfit uit de kast te kunnen toveren, voor welke gelegenheid dan ook! Daarbij zijn enkele basis items altijd handig om in je kast te hebben hangen. Hieronder daarom kledingstukken die bij geen enkele man in de kledingkast mogen ontbreken. 

Basic T-shirts

Basic T-shirts kun je altijd gemakkelijk combineren met een overhemd, blouse of onder een trui. Ook in de zomer op een jeans kun je een basic T-shirt prima dragen. Zorg ervoor dat de T-shirts naadloos zijn en een goede, aansluitende pasvorm hebben, zodat deze T-shirts er netjes uitzien als je ze draagt. Ook een nette heren polo is altijd handig om in de kast te hebben!

Nette schoenen

Nette schoenen zijn altijd handig, zowel voor een casual chic outfit, als voor een zakelijke outfit naar kantoor. Ook een outfit die iets minder chic hoeft te zijn, maar toch enigszins netjes, kun je gemakkelijk creëren door een mooie pantalon of jeans te dragen met een overhemd, trui of T-shirt en nette schoenen. 

Nette overhemden

Nette overhemden zijn altijd handig. Heb je een belangrijke zakelijke meeting, dan kun je een overhemd aantrekken, maar ook in de zomer met je mouwen opgerold en je overhemd open met een T-shirt eronder geeft het een casual look die altijd gedragen kan worden.

Pak

Een net pak hoort sowieso bij elke man in de kledingkast thuis. Heb je een belangrijke bijeenkomst, een begrafenis of een andere serieuze gelegenheid? Dan wordt een pak nog steeds vaak gewaardeerd. Tegenwoordig hoeft een pak niet meer met stropdas gedragen te worden, maar blijft een pak toch het meest nette, zakelijke kledingstuk in een kledingkast. 

Sneakers

Wil je je outfit wat meer casual maken naar kantoor? Of heb je in de zomer lekker een overhemd met een korte broek aan? Dan kun je deze outfit prima afmaken met sneakers eronder.

Trui

Zeker ’s winters is een trui naar kantoor lekker. Je kunt er een basic T-shirt onder dragen of een overhemd. Ook in de zomer is een trui ’lekker als het ’s avonds afkoelt en je jezelf wilt beschermen tegen de kou. Kijk eens naar het assortiment van Gentiluomo voor luxe heren truien.

Pantalon of nette broek

Een pantalon of nette broek is tegenwoordig helemaal hip. Aangezien nette pakken naar kantoor vrijwel niet meer worden gedragen, is de vervanger hiervoor een hippe jeans met overhemd of een nette pantalon of chino met een overhemd en colbert. Een pantalon zit niet alleen lekker, maar is dus ook nog eens erg modieus!