De trends op het gebied van zwemkleding voor meisjes

zwemkleding meisjes

Zomer staat weer voor de deur. Dus dat betekent weer op het strand pronken met je beste zwemkleding, vooral om gezien te worden. De trends worden door de jaren heen steeds stijlvoller, echt een lust voor het oog. Wat zijn dan de nieuwste trends voor dit jaar? Lees maar snel verder.

Bikinis

Bikinis hebben altijd aan de top gestaan. Ze zijn de meest gekozen zwemkleding, geliefd door vrijwel elk meisje. Bikini’s heb je in verschillende soorten modellen en kleuren. Cheetah Prints, tropische prints, bloemen prints, pastelkleuren.

zwemkleding meisjes

Soorten bikinis

Bikini’s heb je in verschillende soorten modellen. Je hoeft je geen zorgen te maken over je size, want voor elk lichaamstype is er wat.

Halterbikini

Deze welbekende bikini wordt om je hals gebonden. Het kan op verschillende manieren worden gedaan. Dat hangt wel van de bikinitop design af.

Ruffeled Off-shoulder bikini

Deze soort bikini is perfect voor meiden met kleine borsten. De rafels zorgen ervoor dat je borst wat voller lijkt. Deze bikini heeft mouwen die over je schouders heen vallen. En met de rafels erbij? Schitterend.

Bandeaubikini

Deze bikini’s zijn strapless. Eenvoudig, maar kunnen toch heel stijlvol eruit zien.

Push-up bikini

Voor vollere borsten kun je ook voor push-up bikini’s kiezen. Ze hebben pads die je borsten omhoog duwen, waardoor je een natural volle borsten look krijgt.

Monokini

Deze bikini is heel uniek omdat de top vastgemaakt is aan de slip. Hierdoor lijkt het op een badpak, maar alleen bedekt het niet je gehele lichaam. De monokini heb je in heel veel modellen, dus keuze zat.

Tip: Bikinisluiting kun je ook vervangen door shorts of bikinibroekje. Of je kunt een sjaal er om heen binden.

Wil je niet teveel skin wijzen? Dan kun je badpakken uitproberen.

Badpakken zijn tegenwoordig ook een trend. Ze komen ook voor in verschillende stijlen en kleuren. De kleur speelt hierbij wel een belangrijke rol, omdat een groot deel van je lichaam is bedekt. Dus daarom is het belangrijk om de juiste kleur te kiezen die bij je huidskleur past. Ook kies je natuurlijk voor badpakken en zwemkleding meisjes die bij jouw figuur passen.