De reden om een tas te laten bedrukken.

Tassen laten bedrukken is een populaire en effectieve manier om je bedrijf, organisatie, evenement, merk of boodschap te promoten. Hieronder vind je meer informatie over het proces, de verschillende soorten tassen en hoe je ze het beste kunt bedrukken.

Wat zijn de voordelen van tassen laten bedrukken?

  • Effectieve marketing: Bedrukte tassen zijn een zeer effectieve manier om je bedrijf of merk te promoten. Mensen gebruiken vaak tassen dagelijks en dragen ze in het openbaar, waardoor ze een groot bereik hebben.
  • Langdurige reclame: Tassen zijn duurzaam en gaan vaak lang mee, waardoor je boodschap langdurig wordt verspreid.
  • Nuttig en praktisch: Bedrukte tassen hebben niet alleen promotionele waarde, maar zijn ook nuttig en praktisch voor de ontvanger. Dit verhoogt de kans dat de tas vaak wordt gebruikt en dat je merk of boodschap vaker wordt gezien.
  • Diverse opties: Er zijn verschillende soorten tassen beschikbaar, waardoor je de juiste tas kunt kiezen die past bij jouw doelgroep en boodschap zoals een relatiegeschenk.

Welke soorten tassen kunnen worden bedrukt?

Er zijn verschillende soorten tassen beschikbaar om te bedrukken, waaronder:

  • Katoenen tassen: Katoenen tassen zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen worden bedrukt met een eenvoudige tekst of afbeelding, of met een full-color ontwerp.
  • Non-woven tassen: Non-woven tassen zijn gemaakt van synthetisch materiaal en zijn duurzaam en waterafstotend. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kunnen worden bedrukt met een full-color ontwerp.
  • Papieren tassen: Papieren tassen zijn een duurzame keuze en kunnen worden bedrukt met een eenvoudige tekst of afbeelding, of met een full-color ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gepersonaliseerd met een logo of slogan.
  • Jute tassen: Jute tassen zijn milieuvriendelijk en hebben een natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden bedrukt met een eenvoudige tekst of afbeelding, of met een full-color ontwerp.

Hoe worden tassen bedrukt?

Tassen kunnen worden bedrukt met verschillende druktechnieken, waaronder:

  • Zeefdruk: Zeefdruk is een veelgebruikte techniek voor het bedrukken van tassen. Hierbij wordt een zeef met een sjabloon op de tas geplaatst en wordt de inkt door de zeef op de tas gedrukt. Zeefdruk is geschikt voor grote aantallen en kan worden gebruikt voor het bedrukken van zowel katoenen als non-woven tassen.
  • Transferdruk: Bij transferdruk wordt het ontwerp op speciaal transfer papier afgedrukt en vervolgens op de tas geplaatst. Het papier wordt verhit, waardoor de inkt

Meer informatie over tassen bedrukken vind je op de website van Orangesmile!