Dankzij Kliniek Veldhoven weer haar

Wat ben ik blij met Kliniek Veldhoven, nadat ik hier onlangs een behandeling heb ondergaan. Een haartransplantatie wel te verstaan en tot de dag van vandaag ben ik hier zo blij mee. Helemaal als vrouw zijnde is het uiterlijk altijd een issue. Je zegt niet voor niets, als je haar maar goed zit. Echter heb ik dat al jaren niet meer durven zeggen. Vooral omdat ik vanaf mijn 20e een kale plek aan de zijkant van mijn hoofd had zitten. Deze plek is er langzaam ingeslopen, maar werd wel steeds groter. Doordat ik mijn haren lang liet groeien, kon ik deze hierover heen kammen en zag je er niks van. 

Kliniek Veldhoven heeft mij goed geholpen

Op een dag had ik een afspraak bij de kapper gemaakt. Dit is iets wat ik liever niet doe, maar soms kom je er niet onder uit. Normaal heb ik altijd een vaste kapster, maar niet die dag. Een nieuw meisje ging mijn haar knippen. Toen zij aan het kammen was zag ik haar schrikken. Meteen kreeg ik een verhaal over een behandeling bij deze kliniek te horen. Dat maakte mij een enorme indruk en bij thuiskomst heb ik hier meteen een afspraak gemaakt.

Inmiddels zijn wij een half jaar verder en heb ik geen kale plek meer op mijn hoofd. De plastische chirurg heeft mij behandeld en door haarzakjes uit de kruin van mijn hoofd te halen en deze op de kale plek te plaatsen, groeien daar nu weer haren. Ben zo blij met deze behandeling en kan het iedereen aanraden die ook zo een probleem heeft.